Bedankt voor het lid worden

Jouw betaling was succesvol. Hartelijk welkom als nieuwe Vriend van het Westerpark! Mede dankzij jouw lidmaatschap en contributie kunnen we een sterke vereniging blijven. Hoe meer leden, hoe groter onze stem en hoe meer invloed. Lees hier het recente Nieuws. Bij Over ons staat onze visie en andere info.

Ben je lid geworden in april t/m september, dan loopt jouw eerste lidmaatschap tot en met 30 september van het jaar erop.
Ben je lid geworden in oktober t/m februari, dan loopt jouw lidmaatschap tot en met 31 maart van het jaar erop.

Bij Contributie betalen zie je hoe je jaarlijks je lidmaatschap verlengt.

Wil je ons helpen?

Machtig dan onze penningmeester Michel Floris om jaarlijks de verlenging van de contributie af te schrijven.

Dit doe je door de onderstaande velden in te vullen en op ‘Verzenden’ te klikken. De toelichting staat onder het formulier.


  Toelichting op het machtigen en op jouw rechten

  Onze incassant ID is NL48VWP405390610000  (onze Triodos Bank heeft ons dit nummer gegeven).

  De Vereniging Vrienden van het Westerpark gebruikt jouw machtiging uitsluitend om de jaarlijkse contributie af te schrijven. Met ‘doorlopend’ wordt bedoeld dat de machtiging niet eenmalig is, maar doorloopt tot deze wordt opgezegd. Je kunt jouw machtiging altijd weer intrekken, gewoon door een mailtje te sturen naar penningmeester@vriendenwesterpark.nl

  Als je het niet eens bent met de afschrijving, dan kun je deze binnen 8 weken na afschrijving laten terugboeken. Bij veel banken kan dit eenvoudig door in te loggen, de afschrijving op te zoeken, en deze terug te boeken. Neem eventueel contact op met jouw bank voor de voorwaarden en hulp daarbij.

   

  Wil je liever geen bankgegevens versturen via onze website?

  Download dit machtigingsformulier. Vul jouw gegevens digitaal in. Print de machtiging en zet je handtekening.

  Scan de machtiging of maak met je mobiel een duidelijke foto of PDF. Mail de scan of foto of PDF naar: penningmeester@vriendenwesterpark.nl.

  Als je geen scanner hebt: vul het formulier digitaal in, print het en onderteken het. Doe het in de brievenbus van Haarlemmerweg 237-C (dat is in blok 2-C op het GWL-terrein, hoek Haarlemmerweg – Van Hallstraat).
  Als je geen printer en scanner hebt: vul het formulier digitaal in. Mail het digitale formulier naar penningmeester@vriendenwesterpark.nl. Omdat je het formulier nu niet hebt ondertekend, vermeld je in je mail duidelijk dat je de penningmeester van de Vereniging Vrienden van het Westerpark machtigt om te incasseren.

   

  Bedankje van de penningmeester

  Door ons te machtigen help je mij om de tijd te beperken die ik besteed aan de ledenadministratie. Met meer dan 500 leden is dat best belangrijk.

  Heb je vragen of opmerkingen? Stel ze via de Contact pagina op onze website.
  Bedankt alvast voor je steun, en veel parkplezier gewenst.

  Met vriendelijke groet,
  Michel Floris
  Penningmeester Vereniging Vrienden van het Westerpark