Voor een sterke vereniging hebben we jouw lidmaatschap en contributie hard nodig

Wil je lid worden? Vul in het groene gedeelte jouw gegevens in (velden met * zijn verplicht), kies het gewenste lidmaatschap, klik op de knop ‘Ik word lid!’ en ga naar de betaalpagina. Na betaling ben je lid.

De standaard contributie is € 7,50. Met stadspas betaal je € 3,00. Voor organisaties is dit € 25.

Ben je lid geworden in april t/m september, dan loopt jouw eerste lidmaatschap tot en met 30 september van het jaar erop.
Ben je lid geworden in oktober t/m maart, dan loopt jouw lidmaatschap tot en met 31 maart van het jaar erop.

Verlengen is mogelijk op de volgende 3 manieren:

1. Machtig onze penningmeester Michel Floris om jaarlijks de contributie af te schrijven.

Dat werkt heel eenvoudig: vul de benodigde gegevens in op de speciale ‘machtigingspagina‘ op onze website, en geef akkoord tot machtigen. Klaar!

Onze penningmeester zorgt voor afschrijving op het juiste moment. Jij houdt de controle, want je kunt een onjuiste of ongewenste afschrijving altijd binnen 8 weken terugboeken. Je kunt jouw machtiging altijd weer intrekken, gewoon door onze penningmeester een mailtje te sturen.

Door ons te machtigen help je Michel om de tijd te beperken die hij moet besteden aan de ledenadministratie. Met meer dan 500 leden is dat best belangrijk.

 

Wil je liever niet machtigen, geen probleem. Kies dan voor één van de volgende opties:

2. Maak een jaarlijks herhalende overschrijving aan.

Bij de meeste banken doe je dit als volgt: geef bij je eerstvolgende contributiebetaling op dat het een jaarlijks uit te voeren betaling is. Dat is 1x extra werk, daarna niet meer. Wel zo makkelijk, voor jou als lid én voor onze penningmeester. Verzoekje: mail even naar penningmeester@vriendenwesterpark.nl dat je dit gedaan hebt. Dan is Michel ervan op de hoogte, wel zo fijn.

 

3. Wacht tot je een mail van onze penningmeester krijgt.

Michel stuurt jaarlijks een mail met een betaalverzoek naar alle overige leden. Dat zijn de leden die hem niet gemachtigd hebben én die zelf geen herhalende overschrijving hebben ingesteld. Dat is, met ruim 500 leden, een hoop werk. Maar ja, het is niet anders, hij heeft het er voor over. Immers, zonder contributie geen leden, en zonder leden geen invloed.

In zijn mail vraagt Michel aan jou om je lidmaatschap te verlengen, door zelf de contributie over te maken op onze bankrekening bij Triodos Bank. Betaal je niet, dan stuurt Michel je 2x een herinnering. Daarna brengt hij persoonlijk een brief bij je langs. Meer daarover lees je in dit nieuwsitem.

Een vriendelijk verzoek: neem het e-mail adres penningmeester@vriendenwesterpark.nl op in jouw lijst van vertrouwde e-mail adressen, zodat mails van onze penningmeester niet in jouw spam komen.

 

Lidmaatschap beëindigen

Het kan natuurlijk ook zo zijn, dat je bij nader inzien geen lid meer wilt zijn. Laat Michel dat dan even per e-mail weten (bij voorkeur met een korte toelichting op de reden), zodat hij je gegevens uit onze administratie kan verwijderen. Retournering van contributie is helaas niet mogelijk.