Park zoekt vrienden!

Presentatie Programmaraad

by

Op woensdag 13 februari 2019 presenteert de Programmaraad haar adviezen voor het Westerpark aan stadsdeel West. De Programmaraad bestaat uit omwonenden, culturele instellingen en ondernemers. De eerste adviezen gaan onder andere over de randvoorwaarden voor (buiten)evenementen, zodat de leefbaarheid er voor iedereen op vooruit gaat.

U bent van harte welkom bij de presentatie en overhandiging van het advies op:

  • Datum  : woensdag 13 februari 2019
  • Tijd        : 16.00 – 18.00 uur
  • Locatie : Westergastheater, Pazzanistraat 15

Programmaraad Westerpark

Negen maanden geleden heeft stadsdeel West in samenwerking met de Westergasfabriek BV de Programmaraad Westerpark opgericht, waarin omwonenden, culturele instellingen en ondernemers deelnemen. Doel is om de omliggende buurten te betrekken bij de buitenprogrammering van het Cultuurpark Westergasfabriek en hier beter over te communiceren met elkaar. Portefeuillehouder Melanie van der Horst heeft hierbij de Programmaraad specifiek gevraagd om advies te geven met betrekking tot de buitenprogrammering in het Westerpark.

Bijna 100 punten plan

De eerste adviezen van de Programmaraad staan gebundeld in het ‘Bijna 100 punten plan’. Na een korte presentatie overhandigt de Programmaraad het plan aan Melanie van der Horst, lid van het dagelijks bestuur van stadsdeel West. Aansluitend heffen we met elkaar het glas op deze bijzondere samenwerking en kijken uit naar een nieuw evenementenseizoen met meer balans in het Westerpark. U bent van harte welkom!

Lees hier het 100-puntenplan.