Park zoekt vrienden!

De penningmeester stopt, word jij zijn opvolger?

by

Waar de één komt, vertrekt de ander. Onze penningmeester, Michel Floris, gaat in het najaar verhuizen naar elders in het land. Hij heeft het bestuur laten weten tot uiterlijk in de ALV van mei 2025 aan te willen blijven. Uiteraard zal hij zorgen voor een goede overdracht.

Word jij zijn opvolger? Volgens de kascommissie is de administratie dik in orde, dus je komt in een gespreid bedje. De taken bestaan o.a. uit: nieuwe leden registreren, leden vragen om hun contributie te verlengen, kostenfacturen betalen, de jaarrekening maken, de kascommissie ontvangen. Uiteraard vergadert de penningmeester mee met het bestuur.

De ledenadministratie is het meeste werk. In maart en september wordt een verzoek gestuurd naar de leden die per 1 april of 1 oktober gaan verlengen (kijk hier voor een uitleg). De ontvangen contributie worden verwerkt. Daarna worden herinneringen gestuurd. Een deel gaat automatisch (met gebruik van E-Boekhouden, Mailchimp, Mollie en WordPress), een deel handmatig (in Excel). Handleidingen van alle werkzaamheden zijn aanwezig. Een boekhoudkundige achtergrond is handig, maar niet per se noodzakelijk.

Ben je benieuwd of het wat voor jou is? Stuur dan een mail naar penningmeester@vriendenwesterpark.nl. Dan drinken we samen een kop koffie of thee en vertel ik je er meer over.