Wil je ons helpen?

Machtig dan onze penningmeester Michel Floris om jaarlijks de verlenging van de contributie af te schrijven.

Dit kan op 2 manieren: 1. Met het onderstaande digitale formulier, en 2. Door het machtigingsformulier te printen en te tekenen.

Optie 1: vul de onderstaande velden in klik op ‘Verzenden’.

De toelichting staat onder de ‘Verzenden’ knop.


  Toelichting op het machtigen en op jouw rechten

  Onze incassant ID is NL48VWP405390610000  (onze Triodos Bank heeft ons dit nummer gegeven).

  De Vereniging Vrienden van het Westerpark gebruikt jouw machtiging uitsluitend om de jaarlijkse contributie af te schrijven. Met ‘doorlopend’ wordt bedoeld dat de machtiging niet eenmalig is, maar doorloopt tot deze wordt opgezegd. Je kunt jouw machtiging altijd weer intrekken, gewoon door een mailtje te sturen naar penningmeester@vriendenwesterpark.nl

  Als je het niet eens bent met de afschrijving, dan kun je deze binnen 8 weken na afschrijving laten terugboeken. Bij veel banken kan dit eenvoudig door in te loggen, de afschrijving op te zoeken, en deze terug te boeken. Neem eventueel contact op met jouw bank voor de voorwaarden en hulp daarbij.

   

  Optie 2: wil je liever geen bankgegevens versturen via onze website?

  Klik hier en download dit machtigingsformulier. Vul jouw gegevens digitaal in. Print de machtiging en zet je handtekening.

  Scan de machtiging of maak met je mobiel een duidelijke foto of PDF. Mail de scan of foto of PDF naar: penningmeester@vriendenwesterpark.nl.

  Als je geen scanner hebt: vul het formulier digitaal in, print het en onderteken het. Doe het in de brievenbus van Haarlemmerweg 237-C (dat is in blok 2-C op het GWL-terrein, hoek Haarlemmerweg – Van Hallstraat).
  Als je geen printer en scanner hebt: vul het formulier digitaal in. Mail het digitale formulier naar penningmeester@vriendenwesterpark.nl. Omdat je het formulier nu niet hebt ondertekend, vermeld je in je mail duidelijk dat je de penningmeester van de Vereniging Vrienden van het Westerpark machtigt om te incasseren.

   

  Bedankje van de penningmeester

  Door ons te machtigen help je mij om de tijd te beperken die ik besteed aan de ledenadministratie. Met meer dan 500 leden is dat best belangrijk.

  Heb je vragen of opmerkingen? Stel ze via de Contact pagina op onze website.
  Bedankt alvast voor je steun, en veel parkplezier gewenst.

  Met vriendelijke groet,
  Michel Floris
  Penningmeester Vereniging Vrienden van het Westerpark